Owocna współpraca z Polskim Związkiem Mięsa podczas targów spożywczych, które odbyły się w Stambule. Promowaliśmy głównie polską wołowinę, która wzbudziła zainteresowanie wśród odwiedzających z calej Turcji i nie tylko.

Na stoisko zaproszeni byli znani polscy kucharze, którzy codziennie przygotowywali pyszne dania z polskiego mięsa. Miałąm okazję tłumaczyć nie tylko rozmowy biznesowe z języka tureckiego na polski pomiędzy potencjalnymi klientami, ale również polskie przepisy dla Turków, którzy polubili naszą kuchnię. Wołowina polska promowana na rynek turecki jest przygotowywana zgodnie z zasadami halal. 

 

Ta strona używa plików cookie, aby zapewnić najlepsze wrażenia. Możesz zarządzać swoimi preferencjami dotyczącymi wykorzystywania plików cookies. Kontynuując korzystanie z tej witryny, zgadzasz się na ich użycie. Dowiedz się więcej o naszej polityce prywatności